Argëtim dhe zbavitje


Barsaleta dhe Humor në Vite Në këtë nënforum do të kontribuojmë të gjithë me histori të këndshme,barsaleta foto e çfarëdo tjetër që mund të konsiderohet si komike. Lojra, Quize dhe Rebuse Zona me quize dhe rebuse te ndryshme. Jeni aq Inteligjent sa te zgjidhni enigmat tona? Ky eshte vendi ideal! Galeria Fotografike Fotografi nga trevat Shqiptare, qytete të ndryshëm dhe nga mbarë bota. Foto Gosip këngëtarë Shqiptarë dhe të huaj. Dhe Album për Anëtarët. Video-Foto Humoristike Grimca Humoristike dhe videot me te bukura te trasmetuara ne televizionet shqiptare. Kamera te Fshehta. AlbumiShqiptar.com Thashetheme Vip Bota Vip, thashethemet, gossip, preferencat e tyre, shqiptare apo te huaj çdo informcion eshte nen brendesi te ketij forumi. Albumi i Anëtarëve Kuriozitete Dëshironi që kuriozitetet që njihni ti bëni të njohura nga çdo kush.Postojini këtu,në këtë mënyrë zgjerojmë më shumë horizontin.
Topic Replies Views Activity
1 4 May 5, 2020
74 36751 September 1, 2012
2 3709 August 8, 2018
38 17046 July 24, 2018
19 27401 February 3, 2018
1 5324 April 12, 2016
1 1987 April 3, 2016
1 2178 January 21, 2016
1 8182 January 17, 2016
4269 541191 December 28, 2015
14 6124 December 21, 2015
2 9161 December 19, 2015
168 44955 December 19, 2015
12 3770 December 18, 2015
272 41567 December 12, 2015
1 2040 December 9, 2015
7 2261 December 8, 2015
294 50081 December 8, 2015
441 67032 December 7, 2015
10 3263 December 6, 2015
141 24881 December 1, 2015
8 5247 November 28, 2015
516 73396 November 24, 2015
1042 130306 November 24, 2015
1 5571 November 23, 2015
216 52693 November 23, 2015
1315 490588 November 21, 2015
1 3343 April 9, 2015
2 3992 March 23, 2015
1 3272 March 14, 2015