Argëtim dhe zbavitje


Barsaleta dhe Humor në Vite Në këtë nënforum do të kontribuojmë të gjithë me histori të këndshme,barsaleta foto e çfarëdo tjetër që mund të konsiderohet si komike. Galeria Fotografike Fotografi nga trevat Shqiptare, qytete të ndryshëm dhe nga mbarë bota. Foto Gosip këngëtarë Shqiptarë dhe të huaj. Dhe Album për Anëtarët. Video-Foto Humoristike Grimca Humoristike dhe videot me te bukura te trasmetuara ne televizionet shqiptare. Kamera te Fshehta. AlbumiShqiptar.com Thashetheme Vip Bota Vip, thashethemet, gossip, preferencat e tyre, shqiptare apo te huaj çdo informcion eshte nen brendesi te ketij forumi. Albumi i Anëtarëve Kuriozitete Dëshironi që kuriozitetet që njihni ti bëni të njohura nga çdo kush.Postojini këtu,në këtë mënyrë zgjerojmë më shumë horizontin. Lojra, Quize dhe Rebuse Zona me quize dhe rebuse te ndryshme. Jeni aq Inteligjent sa te zgjidhni enigmat tona? Ky eshte vendi ideal!
Topic Replies Views Activity
0 24 May 5, 2020
13 5258 July 18, 2020
4269 541591 July 14, 2020
73 37052 September 1, 2012
1 3963 August 8, 2018
37 17389 July 24, 2018
18 27986 February 3, 2018
0 5452 April 12, 2016
0 2135 April 3, 2016
0 2313 January 21, 2016
0 8541 January 17, 2016
13 6303 December 21, 2015
1 9450 December 19, 2015
167 45191 December 19, 2015
11 3835 December 18, 2015
271 41833 December 12, 2015
0 2165 December 9, 2015
6 2345 December 8, 2015
293 50303 December 8, 2015
440 67341 December 7, 2015
9 3381 December 6, 2015
140 25086 December 1, 2015
7 5386 November 28, 2015
515 73580 November 24, 2015
1041 130522 November 24, 2015
0 5715 November 23, 2015
215 53013 November 23, 2015
1314 491033 November 21, 2015
0 3465 April 9, 2015
1 4144 March 23, 2015