Forum i Lirë


In Italiano / In English Volete sapere come si fa la pizza napoletana? Or you want an english tea! International forum Chit Chat Jeni të lirë të shkruani pa limite për çfarëdo teme…dhe përmbaitje… ThaSheTheMe Gjithçka që ju kap veshi dhe çfarëdo të mbani sekret i keni këtu.
Topic Replies Views Activity
1 12 May 5, 2020
198 47433 November 3, 2018
2287 257708 August 3, 2018
2 5303 November 16, 2016
189 267307 May 21, 2016
1532 165914 January 12, 2016
402 50559 December 28, 2015
159 49117 December 22, 2015
350 54655 December 21, 2015
144 23438 December 21, 2015
342 47830 December 18, 2015
769 86661 December 15, 2015
21 8505 December 14, 2015
209 38608 December 12, 2015
223 32130 December 11, 2015
172 27901 December 10, 2015
244 34787 December 8, 2015
19 5507 December 8, 2015
63 11995 December 8, 2015
252 46137 December 8, 2015
126 23936 December 7, 2015
154 25181 December 7, 2015
1444 168017 December 6, 2015
22 6326 December 3, 2015
471 64328 November 30, 2015
362 45124 November 24, 2015
7 3874 December 31, 2014
55 11322 December 6, 2014
227 39276 December 6, 2014
326 41726 December 6, 2014