Informatika


Software - Programe për Kompjuter Jo programe me Crack, Seriale apo Warez Diskutime dhe testime të programeve që qarkullojnë në rrjet. Ndani eksperiencat tuaja. Shpërndarjet Linux/Unix Kushtuar Shpërndarjeve të Linux dhe paketave që ai përbëhet si dhe problemet e hasura gjatë përdorimit. Ubuntu, Ferdora,Mint, Debian etj Sisteme Operative Mbi Sistemet Operative te Kompjuterave. Jo Linke Pirat apo Seriale Siguria Informatike Dedikuar Hakëreve që kanë ndryshuar botën informatike. Nuk lejohen postimet e serialeve. Apple Mac OSx Dedikuar përdoruesve të Mac Os X dhe të gjithë botës Apple dhe produkteve të saj. iPod dhe teknologjia më e fundit e telefonave. Snow Leopard. Hardware, Gadget, Elektronikë Diskutime mbi kartat video, audio, memorien RAM, proçesorët CPU si dhe çdo gadget tjetër për Kompjuter. Dërgo SMS Falas SMS falas ofruar nga bordi forumit për anëtarët shembullorë. Webmaster Area Diskutime rreth faqeve shqiptare dhe krijuesve të tyre, shkëmbim idesh, informacione, bashkëpunime. Ana ekonomike e një faqeje. Social Networks - Rrjetet Sociale Tashme rrjetet sociale janë pjesë e pandarë e jetë sonë të përtitëshme. Në këtë hapësirë do të gjeni informacione, këshilla dhe truke për social network më të populluar. Rrjeti Kompjuterik dhe P2P Gjithçka mbi Network , ndarjen e informacioneve, Peer to Peer dhe programet per te ndryshme si eMule apo BitTorrent. Microsoft Windows Tutoriale, guida, truke për sistemet operativë që Microsoft ka publikuar. Do të gjeni gjithashtu shumë video, tutoriale dhe programe në shqip. Jo Linke Pirat apo Seriale Pyetni Ekspertët e Informatikës Për çdo problem që mund të hasni në fushën kompjuterike, për çdo këshillë nga ekspertët tanë, mos nguroni të shkruani. Ekspertët janë të ftuar të ndajnë njohuritë e tyre nga bota e pafund e Informatikës. Smartphone Telefonia, hapësira për telefonat celularë, sistemet e tyre operative dhe programe për ta. Gjithashtu veshje, tinguj, imazhe etj. Të Rejat e Teknologjisë Lajme mbi fushën e zhvillimit teknokogjik, të internetit, të software dhe hardware si dhe gjithçka ndodh midis tyre.
Topic Replies Views Activity
1 17 May 5, 2020
2 1781 September 19, 2020
5 6277 April 15, 2020
1 1062 January 21, 2020
1 2250 September 28, 2019
1 2505 February 10, 2016
2 2947 April 27, 2013
1 1354 February 21, 2019
6 5208 April 25, 2019
3 4033 April 22, 2019
2 3210 March 28, 2019
1 1379 March 26, 2019
1 3142 March 26, 2019
4 2064 March 14, 2019
1 1283 March 13, 2019
1 3352 March 1, 2019
1 1247 February 27, 2019
1 2682 January 6, 2019
8 3011 November 19, 2018
11 7270 November 18, 2018
6 2520 November 18, 2018
23 13118 November 7, 2018
1 3550 November 2, 2018
5 2106 November 1, 2018
8 2112 November 1, 2018
4 1631 November 1, 2018
4 1406 October 23, 2018
12 6671 October 21, 2018
4 2344 October 19, 2018
1 1013 October 14, 2018