Informatika


Software - Programe për Kompjuter Jo programe me Crack, Seriale apo Warez Diskutime dhe testime të programeve që qarkullojnë në rrjet. Ndani eksperiencat tuaja. Shpërndarjet Linux/Unix Kushtuar Shpërndarjeve të Linux dhe paketave që ai përbëhet si dhe problemet e hasura gjatë përdorimit. Ubuntu, Ferdora,Mint, Debian etj Sisteme Operative Mbi Sistemet Operative te Kompjuterave. Jo Linke Pirat apo Seriale Siguria Informatike Dedikuar Hakëreve që kanë ndryshuar botën informatike. Nuk lejohen postimet e serialeve. Apple Mac OSx Dedikuar përdoruesve të Mac Os X dhe të gjithë botës Apple dhe produkteve të saj. iPod dhe teknologjia më e fundit e telefonave. Snow Leopard. Hardware, Gadget, Elektronikë Diskutime mbi kartat video, audio, memorien RAM, proçesorët CPU si dhe çdo gadget tjetër për Kompjuter. Dërgo SMS Falas SMS falas ofruar nga bordi forumit për anëtarët shembullorë. Webmaster Area Diskutime rreth faqeve shqiptare dhe krijuesve të tyre, shkëmbim idesh, informacione, bashkëpunime. Ana ekonomike e një faqeje. Social Networks - Rrjetet Sociale Tashme rrjetet sociale janë pjesë e pandarë e jetë sonë të përtitëshme. Në këtë hapësirë do të gjeni informacione, këshilla dhe truke për social network më të populluar. Rrjeti Kompjuterik dhe P2P Gjithçka mbi Network , ndarjen e informacioneve, Peer to Peer dhe programet per te ndryshme si eMule apo BitTorrent. Microsoft Windows Tutoriale, guida, truke për sistemet operativë që Microsoft ka publikuar. Do të gjeni gjithashtu shumë video, tutoriale dhe programe në shqip. Jo Linke Pirat apo Seriale Pyetni Ekspertët e Informatikës Për çdo problem që mund të hasni në fushën kompjuterike, për çdo këshillë nga ekspertët tanë, mos nguroni të shkruani. Ekspertët janë të ftuar të ndajnë njohuritë e tyre nga bota e pafund e Informatikës. Smartphone Telefonia, hapësira për telefonat celularë, sistemet e tyre operative dhe programe për ta. Gjithashtu veshje, tinguj, imazhe etj. Të Rejat e Teknologjisë Lajme mbi fushën e zhvillimit teknokogjik, të internetit, të software dhe hardware si dhe gjithçka ndodh midis tyre.
Topic Replies Views Activity
0 30 May 5, 2020
1 1820 September 19, 2020
4 6405 April 15, 2020
0 1135 January 21, 2020
0 2400 September 28, 2019
0 2581 February 10, 2016
1 3020 April 27, 2013
0 1435 February 21, 2019
5 5312 April 25, 2019
2 4192 April 22, 2019
1 3362 March 28, 2019
0 1468 March 26, 2019
0 3272 March 26, 2019
3 2134 March 14, 2019
0 1372 March 13, 2019
0 3494 March 1, 2019
0 1333 February 27, 2019
0 2761 January 6, 2019
7 3075 November 19, 2018
10 7394 November 18, 2018
5 2630 November 18, 2018
22 13260 November 7, 2018
0 3677 November 2, 2018
4 2181 November 1, 2018
7 2197 November 1, 2018
3 1715 November 1, 2018
3 1476 October 23, 2018
11 6759 October 21, 2018
3 2443 October 19, 2018
0 1027 October 14, 2018