Kultura


Kinematografia dhe Televizioni Diskutime për filmat e fundit dhe kritikat, përshtypjet që ata lënë te shikuesit. Gjithashtu mund të shikoni filma shqiptare dhe të huaj. Gjuha Shqipe Mbi GjuhËn Shqipe Komuniteti musliman Besimtarët myslimanë mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe experiencat e tyre të jetës. Komuniteti i krishterë Besimtarët e krishterë mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe eksperiencat e tyre të jetës. Historia Boterore Historin e shteteve nga mbare bota dhe Shqiperia ne mesin e tyre Bota shpirtërore Besimtarët mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe eksperiencat e tyre të jetës. Elita kombëtare Figurat më të spikatura të historisë, artit, letërsisë dhe shkencës Shqiptare Shkrimtarë të Huaj Mbi Shkrimtarët e Huaj Ditari i meditimeve Ditari juaj i mendimeve dhe meditimeve Folklori Shqiptar Mbi Folklorin Shqiptar Shkrimtarë Shqiptarë Mbi Shkrimtarët Shqiptarë Letërsia shqiptare dhe e huaj Veprat dhe shkrimtarët më në zë shqiptarë. Diskutime mbi letërsinë dhe problemet e saj. Si dhe shkrimtaret e huaj Krijimtaria juaj Krijimtaria juaj Muzika Shqiptare dhe e Huaj Diskutimet tuaja për rrymat e ndryshme të muzikës shqiptare dhe asaj te huaj. Lajme nga këngëtarë të ndryshëm dhe albumet e tyre. Historia Shqiptare Diskutime rreth Historisë Shqiptare Kultura Kombëtare & Botërore Diskutime rreth Historisë Shqiptare, historia e gjuhës Shqipe, të apasionuarit e letërsisë.
Topic Replies Views Activity
1 8 May 5, 2020
1 3411 July 29, 2018
3 2444 April 14, 2018
1 5404 May 22, 2017
1 5618 March 26, 2017
9 17194 January 25, 2017
23 81820 January 20, 2017
1 2733 September 9, 2016
1 7271 September 4, 2016
1 3573 September 4, 2016
1 4305 May 20, 2016
346 64543 April 19, 2016
2 3002 April 7, 2016
1 3526 March 27, 2016
3 41776 March 9, 2016
1 3670 February 16, 2016
3 3371 February 14, 2016
1 2368 February 5, 2016
1 8629 January 29, 2016
1 1938 January 23, 2016
1 2236 January 18, 2016
1 3455 January 18, 2016
1 1954 January 18, 2016
1 4191 December 22, 2015
1 2299 December 22, 2015
1 2091 December 20, 2015
29 13674 December 19, 2015
1 3073 December 19, 2015
3 3002 December 16, 2015
7 7793 December 12, 2015