Kultura


Kinematografia dhe Televizioni Diskutime për filmat e fundit dhe kritikat, përshtypjet që ata lënë te shikuesit. Gjithashtu mund të shikoni filma shqiptare dhe të huaj. Gjuha Shqipe Mbi GjuhËn Shqipe Komuniteti musliman Besimtarët myslimanë mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe experiencat e tyre të jetës. Komuniteti i krishterë Besimtarët e krishterë mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe eksperiencat e tyre të jetës. Historia Boterore Historin e shteteve nga mbare bota dhe Shqiperia ne mesin e tyre Bota shpirtërore Besimtarët mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe eksperiencat e tyre të jetës. Elita kombëtare Figurat më të spikatura të historisë, artit, letërsisë dhe shkencës Shqiptare Shkrimtarë të Huaj Mbi Shkrimtarët e Huaj Ditari i meditimeve Ditari juaj i mendimeve dhe meditimeve Folklori Shqiptar Mbi Folklorin Shqiptar Shkrimtarë Shqiptarë Mbi Shkrimtarët Shqiptarë Letërsia shqiptare dhe e huaj Veprat dhe shkrimtarët më në zë shqiptarë. Diskutime mbi letërsinë dhe problemet e saj. Si dhe shkrimtaret e huaj Krijimtaria juaj Krijimtaria juaj Muzika Shqiptare dhe e Huaj Diskutimet tuaja për rrymat e ndryshme të muzikës shqiptare dhe asaj te huaj. Lajme nga këngëtarë të ndryshëm dhe albumet e tyre. Historia Shqiptare Diskutime rreth Historisë Shqiptare Kultura Kombëtare & Botërore Diskutime rreth Historisë Shqiptare, historia e gjuhës Shqipe, të apasionuarit e letërsisë.
Topic Replies Views Activity
0 27 May 5, 2020
0 3730 July 29, 2018
2 2808 April 14, 2018
0 5857 May 22, 2017
0 6064 March 26, 2017
8 17598 January 25, 2017
22 82319 January 20, 2017
0 2968 September 9, 2016
0 7742 September 4, 2016
0 3771 September 4, 2016
0 4570 May 20, 2016
345 64874 April 19, 2016
1 3187 April 7, 2016
0 3838 March 27, 2016
2 42155 March 9, 2016
0 4196 February 16, 2016
2 3627 February 14, 2016
0 2519 February 5, 2016
0 8975 January 29, 2016
0 2101 January 23, 2016
0 2448 January 18, 2016
0 3623 January 18, 2016
0 2572 January 18, 2016
0 4509 December 22, 2015
0 2498 December 22, 2015
0 2294 December 20, 2015
28 13922 December 19, 2015
0 3263 December 19, 2015
2 3807 December 16, 2015
6 8131 December 12, 2015