Më Pranë Njëri-Tjetrit


Diaspora Shqiptare Kontaktoni shqiptarët e tjerë nëpër botë për një shoqëri virtuale me ta. Guida dhe Kushtet e Përdorimit Përmban Përdorimin e Forumit dhe Rregullat më themelore që duhet të keni parasysh në përdorimin e tij. Përshëndetje dhe Urime Përshëndesni dhe uroni njëri-tjetrin, miq, të afërm, me raste festash dhe gëzimesh. Vogëlushët Shqiptarë Ky forum është për fëmijët shqiptarë. Këtu mund të postoni përralla, gjëegjëza, foto, këngë dhe tregime për ta në gjuhën shqipe. Probleme dhe Ushtrime Shkollore Kjo është ëndërra e çdo studenti! Ushtrime Fizike, Matematike dhe zgjidhe te pyetjeve nëpër Olimpiada të ndryshme shkollore. Tema Shoqërore Tema universale mbi problemet që hasin të gjitha shoqëritë e botës Romanca Ju ftojmë të shprehni ndenjat tuaj pa kurrfarë hezitimi, pasi dashuria është sentimenti më i fortë dhe më i bukur njerëzor. Prezantohuni në Forum Vendi ku ju jepet mundësia Anëtarëve të bëjnë prezantimin e tyre. Prezantohuni dhe ju! Të ndihmojmë njëri-tjetrin Mund t’i drejtoheni njëri-tjetrit për ndihmë, kërkesa dhe çdo gjë tjetër që ju e shihni të arsyeshme. Mos nguroni të pyesni dhe të kërkoni ndihmë. Studentët Shqiptarë Studentët Shqiptarë nga e gjithë Bota i gjeni në këtë nënforum dhe mund ti kontaktoni për t’u njohur dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin.
Topic Replies Views Activity
1 6 May 5, 2020
30 8304 July 3, 2020
1 4830 March 9, 2008
1 4680 March 10, 2008
2 11691 March 10, 2008
323 106865 April 23, 2019
9 8201 November 3, 2018
4 8559 November 2, 2018
87 35333 November 1, 2018
67 16441 November 1, 2018
122 44060 November 1, 2018
2 6072 April 7, 2018
2 3111 April 6, 2018
2 2619 February 17, 2018
1 4714 December 27, 2017
4 2189 July 26, 2017
7 8202 June 3, 2017
1 2155 March 25, 2017
1 3026 March 7, 2017
2 1463 February 27, 2017
2 7768 January 20, 2017
54 29828 January 8, 2017
6 22288 November 6, 2016
4 6489 November 3, 2016
1 9472 April 20, 2016
1 4789 April 17, 2016
1 4196 April 17, 2016
1 2668 April 10, 2016
1 9241 March 18, 2016
4 5258 March 9, 2016