Më Pranë Njëri-Tjetrit


Diaspora Shqiptare Kontaktoni shqiptarët e tjerë nëpër botë për një shoqëri virtuale me ta. Guida dhe Kushtet e Përdorimit Përmban Përdorimin e Forumit dhe Rregullat më themelore që duhet të keni parasysh në përdorimin e tij. Përshëndetje dhe Urime Përshëndesni dhe uroni njëri-tjetrin, miq, të afërm, me raste festash dhe gëzimesh. Vogëlushët Shqiptarë Ky forum është për fëmijët shqiptarë. Këtu mund të postoni përralla, gjëegjëza, foto, këngë dhe tregime për ta në gjuhën shqipe. Probleme dhe Ushtrime Shkollore Kjo është ëndërra e çdo studenti! Ushtrime Fizike, Matematike dhe zgjidhe te pyetjeve nëpër Olimpiada të ndryshme shkollore. Romanca Ju ftojmë të shprehni ndenjat tuaj pa kurrfarë hezitimi, pasi dashuria është sentimenti më i fortë dhe më i bukur njerëzor. Tema Shoqërore Tema universale mbi problemet që hasin të gjitha shoqëritë e botës Prezantohuni në Forum Vendi ku ju jepet mundësia Anëtarëve të bëjnë prezantimin e tyre. Prezantohuni dhe ju! Të ndihmojmë njëri-tjetrin Mund t’i drejtoheni njëri-tjetrit për ndihmë, kërkesa dhe çdo gjë tjetër që ju e shihni të arsyeshme. Mos nguroni të pyesni dhe të kërkoni ndihmë. Studentët Shqiptarë Studentët Shqiptarë nga e gjithë Bota i gjeni në këtë nënforum dhe mund ti kontaktoni për t’u njohur dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin.
Topic Replies Views Activity
0 23 May 5, 2020
32 112703 September 22, 2020
29 8481 July 3, 2020
0 4911 March 9, 2008
0 4788 March 10, 2008
1 11787 March 10, 2008
322 107469 April 23, 2019
8 8546 November 3, 2018
3 8828 November 2, 2018
86 35694 November 1, 2018
66 16590 November 1, 2018
121 44434 November 1, 2018
1 6831 April 7, 2018
1 3265 April 6, 2018
1 2748 February 17, 2018
0 5004 December 27, 2017
3 2336 July 26, 2017
6 8346 June 3, 2017
0 2262 March 25, 2017
0 3173 March 7, 2017
1 1611 February 27, 2017
1 8131 January 20, 2017
53 30176 January 8, 2017
5 22557 November 6, 2016
3 6618 November 3, 2016
0 9768 April 20, 2016
0 4953 April 17, 2016
0 4331 April 17, 2016
0 2807 April 10, 2016
0 9518 March 18, 2016