Shkenca


Shkenca dhe Jeta Studime shkencore dhe të rejat më të fundit të shkencës. Flora dhe Fauna Gjithçka që ka të bëjë me botën bimore dhe shtazore. Programe Mjekësore Një hapësirë e kushtuar fushës së mjekësise! Shpjegime të ilaceve dhe programe për shëndetin. Fitness dhe Wellness Këshillat më të mira për një trup sa më të bukur. Dieta për dobësim si dhe shpjegime për mënyrën e të ushqyerit. Arkitekturë dhe Dekor Idet më të mira për rregullimime të shtëpisë tuaj! Ndërtesat nga akitektetë më të famshëm në botë. Turizëm dhe Udhëtime Kategori dedikuar vëndeve më të bukura për Turizem dhe eksperiencat tuaja në udhëtimet mbarë botës. Life Style Nenkategori qe do te pershkroj menyren e jeteses, do te reflektoj qëndrimet e një individi, vlerat apo botëkuptimin e tij. Familja dhe të Rinjtë Familja është gjëja me e shtrënjtë që njeriu mund të këtë ndonjëher. Këshilla dhe Ide për një jetë sa më të lumtur. Trupi dhe Shëndeti Këshillat e mjekëve për një trup të shëndosh në mendje të shëndoshë. Psikologji-Sociologji-Filozofi Ndani mendimet tuaja me njëri-tjetrin pasi të gjithë kemi pyetje dhe përgjigje.
Topic Replies Views Activity
1 13 May 5, 2020
1 3531 October 20, 2018
7 9748 August 6, 2018
2 5111 July 23, 2018
2 6833 July 23, 2018
1 5011 August 26, 2017
1 1677 July 25, 2017
58 59196 May 7, 2017
131 198678 July 11, 2016
1 7823 July 8, 2016
1 3039 May 2, 2016
1 4954 April 27, 2016
1 2406 April 25, 2016
1 3398 April 25, 2016
1 2282 April 17, 2016
1 2429 April 17, 2016
1 2335 April 16, 2016
1 1814 April 12, 2016
1 2679 April 11, 2016
1 2330 April 11, 2016
1 2312 April 10, 2016
2 3072 April 7, 2016
1 2234 April 7, 2016
1 2384 April 1, 2016
1 2318 March 27, 2016
1 2693 March 18, 2016
1 2277 March 18, 2016
1 2349 March 8, 2016
1 3089 February 24, 2016
1 2578 February 16, 2016