Shkenca


Shkenca dhe Jeta Studime shkencore dhe të rejat më të fundit të shkencës. Flora dhe Fauna Gjithçka që ka të bëjë me botën bimore dhe shtazore. Programe Mjekësore Një hapësirë e kushtuar fushës së mjekësise! Shpjegime të ilaceve dhe programe për shëndetin. Fitness dhe Wellness Këshillat më të mira për një trup sa më të bukur. Dieta për dobësim si dhe shpjegime për mënyrën e të ushqyerit. Arkitekturë dhe Dekor Idet më të mira për rregullimime të shtëpisë tuaj! Ndërtesat nga akitektetë më të famshëm në botë. Turizëm dhe Udhëtime Kategori dedikuar vëndeve më të bukura për Turizem dhe eksperiencat tuaja në udhëtimet mbarë botës. Life Style Nenkategori qe do te pershkroj menyren e jeteses, do te reflektoj qëndrimet e një individi, vlerat apo botëkuptimin e tij. Familja dhe të Rinjtë Familja është gjëja me e shtrënjtë që njeriu mund të këtë ndonjëher. Këshilla dhe Ide për një jetë sa më të lumtur. Trupi dhe Shëndeti Këshillat e mjekëve për një trup të shëndosh në mendje të shëndoshë. Psikologji-Sociologji-Filozofi Ndani mendimet tuaja me njëri-tjetrin pasi të gjithë kemi pyetje dhe përgjigje.
Topic Replies Views Activity
0 20 May 5, 2020
0 3633 October 20, 2018
6 9860 August 6, 2018
1 5220 July 23, 2018
1 6911 July 23, 2018
0 5110 August 26, 2017
0 1743 July 25, 2017
57 59312 May 7, 2017
130 198942 July 11, 2016
0 7918 July 8, 2016
0 3119 May 2, 2016
0 5016 April 27, 2016
0 2478 April 25, 2016
0 3488 April 25, 2016
0 2337 April 17, 2016
0 2481 April 17, 2016
0 2396 April 16, 2016
0 1866 April 12, 2016
0 2736 April 11, 2016
0 2383 April 11, 2016
0 2366 April 10, 2016
1 3136 April 7, 2016
0 2310 April 7, 2016
0 2543 April 1, 2016
0 2384 March 27, 2016
0 2762 March 18, 2016
0 2329 March 18, 2016
0 2417 March 8, 2016
0 3171 February 24, 2016
0 2657 February 16, 2016