Shkenca   Familja dhe të Rinjtë


Topic Replies Views Activity
1 9 May 5, 2020
1 5036 August 26, 2017
4 3216 December 8, 2015
1 3164 August 11, 2015
1 2421 November 28, 2014
6 3530 August 20, 2014
17 6676 November 23, 2013
16 18649 July 2, 2013
3 8076 May 11, 2013
3 3065 May 10, 2013
3 3329 December 21, 2012
2 2912 December 13, 2012
11 5533 October 29, 2012
19 7649 October 29, 2012
3 3288 June 6, 2012
4 3692 May 14, 2012
3 3039 March 9, 2012
1 2828 February 16, 2012
9 4960 February 15, 2012
3 3358 February 9, 2012
1 2802 February 7, 2012