Shkenca   Familja dhe të Rinjtë


Topic Replies Views Activity
0 16 May 5, 2020
0 5193 August 26, 2017
3 3312 December 8, 2015
0 3245 August 11, 2015
0 2502 November 28, 2014
5 3638 August 20, 2014
16 6773 November 23, 2013
15 18761 July 2, 2013
2 8169 May 11, 2013
2 3187 May 10, 2013
2 3424 December 21, 2012
1 3010 December 13, 2012
10 5626 October 29, 2012
18 7758 October 29, 2012
2 3384 June 6, 2012
3 3800 May 14, 2012
2 3140 March 9, 2012
0 2920 February 16, 2012
8 5059 February 15, 2012
2 3464 February 9, 2012
0 2909 February 7, 2012