Trajnim dhe leksione


Mesime Design/Photoshop Tutoriale të programeve me te njohura për foto dhe design. Guida për Photoshop. Tutoriale me Video Këtu do të gjeni video tutoriale mbi zgjidhjen e problemeve kompjuterike si dhe video për udhëzime të ndryshme. Kërkesa dhe Punimet Tuaja Për çdo logo, imazh, firmë që keni nevojë, kërkojeni këtu nga ekspertët tanë. Gjithashtu mos hezihoni të publikoni punimet tuaja. Fotografia dhe Grafika Leksione dhe truke nga më të larmishmet për artin e të vizatuarit. Ju mjaftojnë këto shkrime për tu bërë ekspertë në një kohë të shkurtër. Guida, Këshilla dhe truke Gjithë larmia e tutorialeve të tjerë do të gjendet këtu. Mos i humbisni. Shfrytëzoni kompjuterin tuaj në maksimum. Gjuhët e Programimit Hapat e para të programimit janë tepër të vështira. Në këtë hapësirë dedikuar gjuhëve të programimit, ju do të mësoni si të bëheni ekspertë në një kohë shumë të shkurtër në këtë fushë.
Topic Replies Views Activity
1 13 May 5, 2020
5 6575 June 3, 2020
2 2960 May 25, 2019
2 1807 March 28, 2019
10 10525 November 3, 2018
2 7307 February 3, 2018
56 49193 September 12, 2016
1 5190 September 1, 2016
4 21113 June 6, 2016
1 3229 May 2, 2016
1 2658 January 23, 2016
1 3695 January 11, 2016
4 4979 December 10, 2015
1 2105 December 8, 2015
2 4007 October 10, 2015
1 10884 August 15, 2015
8 16758 June 7, 2015
2 7012 June 4, 2015
2 3561 June 3, 2015
1 3054 May 30, 2015
3 9109 May 9, 2015
102 43506 April 16, 2015
2 3749 March 7, 2015
10 8026 February 22, 2015
2 3292 December 14, 2014
2 3981 December 7, 2014
9 9969 November 21, 2014
2 3339 November 20, 2014
3 5138 October 3, 2014
1 2727 September 24, 2014