Trajnim dhe leksione


Mesime Design/Photoshop Tutoriale të programeve me te njohura për foto dhe design. Guida për Photoshop. Tutoriale me Video Këtu do të gjeni video tutoriale mbi zgjidhjen e problemeve kompjuterike si dhe video për udhëzime të ndryshme. Kërkesa dhe Punimet Tuaja Për çdo logo, imazh, firmë që keni nevojë, kërkojeni këtu nga ekspertët tanë. Gjithashtu mos hezihoni të publikoni punimet tuaja. Fotografia dhe Grafika Leksione dhe truke nga më të larmishmet për artin e të vizatuarit. Ju mjaftojnë këto shkrime për tu bërë ekspertë në një kohë të shkurtër. Guida, Këshilla dhe truke Gjithë larmia e tutorialeve të tjerë do të gjendet këtu. Mos i humbisni. Shfrytëzoni kompjuterin tuaj në maksimum. Gjuhët e Programimit Hapat e para të programimit janë tepër të vështira. Në këtë hapësirë dedikuar gjuhëve të programimit, ju do të mësoni si të bëheni ekspertë në një kohë shumë të shkurtër në këtë fushë.
Topic Replies Views Activity
0 24 May 5, 2020
4 6651 June 3, 2020
1 3062 May 25, 2019
1 1863 March 28, 2019
9 10694 November 3, 2018
1 7379 February 3, 2018
55 49431 September 12, 2016
0 5256 September 1, 2016
3 21492 June 6, 2016
0 3288 May 2, 2016
0 2822 January 23, 2016
0 3880 January 11, 2016
3 5045 December 10, 2015
0 2168 December 8, 2015
1 4080 October 10, 2015
0 10990 August 15, 2015
7 16869 June 7, 2015
1 7126 June 4, 2015
1 3632 June 3, 2015
0 3111 May 30, 2015
2 9176 May 9, 2015
101 43608 April 16, 2015
1 3905 March 7, 2015
9 8114 February 22, 2015
1 3439 December 14, 2014
1 4026 December 7, 2014
8 10038 November 21, 2014
1 3457 November 20, 2014
2 5188 October 3, 2014
0 2791 September 24, 2014