Trajnim dhe leksione   Guida, Këshilla dhe truke


Topic Replies Views Activity
1 1 May 5, 2020
56 48947 September 12, 2016
102 43390 April 16, 2015
9 9874 November 21, 2014
9 9029 September 2, 2014
40 26551 September 10, 2012
10 10298 November 3, 2018
4 20762 June 6, 2016
2 6915 June 4, 2015
2 3500 June 3, 2015
1 2997 May 30, 2015
2 3235 November 20, 2014
1 2660 September 24, 2014
1 2981 August 30, 2014
14 7217 August 24, 2014
1 2745 May 24, 2014
4 3541 January 14, 2014
6 3584 December 27, 2013
1 3961 October 15, 2013
4 3638 October 15, 2013
4 3580 July 26, 2013
2 3306 June 6, 2013
3 3309 April 27, 2013
2 2900 February 2, 2013
1 2905 February 1, 2013
9 6909 January 12, 2013
2 3238 December 29, 2012
9 5013 December 10, 2012
2 4479 December 8, 2012
1 3057 November 28, 2012