Trajnim dhe leksione   Guida, Këshilla dhe truke


Topic Replies Views Activity
0 15 May 5, 2020
55 49444 September 12, 2016
101 43610 April 16, 2015
8 10039 November 21, 2014
8 9268 September 2, 2014
39 27132 September 10, 2012
9 10699 November 3, 2018
3 21506 June 6, 2016
1 7138 June 4, 2015
1 3635 June 3, 2015
0 3114 May 30, 2015
1 3461 November 20, 2014
0 2794 September 24, 2014
0 3123 August 30, 2014
13 7350 August 24, 2014
0 2849 May 24, 2014
3 3654 January 14, 2014
5 3699 December 27, 2013
0 4192 October 15, 2013
3 3787 October 15, 2013
3 3688 July 26, 2013
1 3390 June 6, 2013
2 3447 April 27, 2013
1 3008 February 2, 2013
0 3017 February 1, 2013
8 7075 January 12, 2013
1 3396 December 29, 2012
8 5133 December 10, 2012
1 4624 December 8, 2012
0 3190 November 28, 2012