1.2 - Kam harruar Fjalëkalimin e Forumit

Udhëzime nëse keni harruar Fjalëkalimin e Forumit

Nëse keni harruar fjalëkalimin, apo keni probleme me identifikimin në forum, mund të kërkoni një fjalëkalim tjetër duke vendosur adresën e postes tuaj (email).

1 - Kliko tek Kam Harruar Fjalëkalimin

discourse-login-dialog

2 - Shkruani adresen tuaj email ose pseudomin që jeni rregjistruar!

forgot-password

3 - Kontrolloni postën dhe klikoni mbi lidhjen që ju kemi dërguar, me pas në ju vendosni fjalëkalimin tuaj të ri.

Për çdo problem kontaktoni stafin e faqes.

Ju faleminderit!

Si të ndërroj Fjalëkalimin e Forumit?

Për të ndryshuar fjalëkalimin e forumit, ndiqni hapat e mëposhtëm!

1- Identifikohuni në forum me Emrin dhe Fjalëkalimin ekzistues!

2 - Klikoni mbi foton e profilit, në pjesën e sipërme djathtas, dhe më pas sipër emrit tuaj! Shkoni tek Preferencat.

fjalekalimi-forum

3 - Zgjidhni tek preferencat ku citohet:

Fjalëkalimi
Dërgo email për të rivendosur fjalëkalimin

4 - Kontrolloni posten dhe vendosni fjalëkalimin e ri!

Vini re!
Nëse ndryshoni, adresën email, ju duhet ta konfirmoni me linkun që do ju dërgojmë me postë!