1/3 e popullsisë botërore futet në Internet

Nje e treta e popullsise boterore futet ne Internet dhe 45% e perdorueseve ka me pak se 25 vjeç!

Zhvillimi i rrjetit nuk ka te ndaluar! Ky studim i bere nga Itu ku jane analizuar miliarda te dhenash! Nje fakt tjeter eshte perdorimi i telefonave celular per te lundruar ne Internet, e cila arrin 5,9 miliard ne nje pupullim me 7.

Po ju, Cilet mjete perdorni me shume per te lundruar ne Internet?

kuptohet ! Bota po ecen perpara, dhe gjithashku shkenca, tani INTERNETI eshte dicka e domosdoshme ! E sidomos Facebook-u :stuck_out_tongue:

Un per te lundruar ne internet perdor Mozilla Firefox si shfletues, Windows Live Messenger, Skype & Facebook si programe per te komunikuar me shoqerine, familjen etj … dhe per te mar filma uTorrent dhe IDM :smiley:

Mjeti, telefon, kompjuter apo tablet?

harrova; Kompjuter, Laptop & Telefon