10 aksesorët teknologjik me çmim nën 10 euro (Foto)

Pajisjet teknologjike zakonisht janë të shtrenjta, por aksesorët e dobishëm teknologjikë nuk kushtojnë edhe aq shumë.

Mund t’i gjeni disa produkte që mund t’iu ofrojnë shërbime të mëdha pa pasur nevojën që të thyeni një bankë.

Këto 10 produkte do t’i mbajnë pajisjet tuaja të sigurta, si dhe nuk do të keni rrëmujë.

Një shpërndarës USB

Mbushës makine

Adapter portabël me USB

Mbështjellëse telefoni

Mbrojtëse ekrani

Çantë laptopi

Mbajtëse telefoni

Kabllo vazhduese

Dëgjuese (kufje)

Maus me Wireless

Paisje shumë të nevojshme

Te nevojshme,dhe cmim OK