10 fajtorët kryesor për divorc

Mashtrimin dhe mungesën e besimit është vështirë ta kapërcesh! Si në kohë të filloni me punë dhe të përpiqeni ta shpëtoni martesën është e rëndësishme për të zbuluar shenjat që tregojnë se lidhja shkon në fund.

Gjithnjë e më shumë rritet përqindja e divorceve dhe shkencëtarët janë në kërkim për përbërës magjik që do të ndihmojnë bashkëshortët t’i kapërcejnë momentet e vështira dhe të qëndrojnë së bashku. Ja një listë e ‘fajtorët’ të cilët nuk duhet të lejohen të hyjnë në marrëdhënien tua

Mashtrimin dhe mungesën e besimit është vështirë ta kapërcesh!

Si në kohë të filloni me punë dhe të përpiqeni ta shpëtoni martesën është e rëndësishme për të zbuluar shenjat që tregojnë se lidhja shkon në fund.

Lista e dhjetë arsye pse martesat më kanë tërhequr seksologët dhe psikologët, dhe transmeton geniusbeauty.com.

Kjo listë tregon gjëra me të cilat partnerët e vështirë se do të lëvizë, dhe ekspertët thonë se do të ndodhë në qoftë se njëri prej tyre, lidhja ende të jetë e vështirë ose e pamundur për të shpëtuar.

Në majë janë besimi i humbur, pakënaqësinë me jetën seksuale dhe mashtrimet.
[b]10 fajtorët kryesor për divorc

  • Mashtrimi
  • Mungesa e kujdesit ndaj partnerit
  • Pakënaqësia e jetës seksuale
  • Humbja e besimit
  • Pikëpamjet e ndryshme për ardhmërinë
  • Moskujdese ndaj lidhjes
  • Mungesa e spontanitetit
  • Mungesa e komunikimit
  • Mungesa e romanikës
  • Moerspektimi i partnerit[/b]

Besoj se ato tre te parat mjaftojne :slight_smile:

Besoj se nuk duhen 10 arsye qe nje cifte te divorcohet…mjafton mungesa e dashurise e i permbledh te gjitha…

nese nuk ka dashuri…pa tjeter qe martesa merr tatepjeten…sepse nese ka…gjithe te tjerat rregullohen…ama dashuria eshte ura lidhese e gjithckaje e nese mungon…kputet filli…

po de po… Bash qato jon!