10 femrat më të dëshiruara të 2009

[b]Eva Mendes është femra më e dëshiruar e 2009-tës sipas revistës burrash online.

[CENTER]

Aktorja e njohur zuri vendin e parë në listën me 99 femrat më të dëshiruara të botës që u publikua online në revistë. Femrat më të dëshiruara i votuan lexuesit e revistës online.

Në vendin e dytë të listës gjejmë yllin e Transormers, Megan Fox ndërsa një vend më poshtë shohim Marisa Miller. Në vendin e katërt Keeley Hazell, kurse në vendin e pestë gjendet Anne Hathaway.
Listën top 10 të femrave më të dëshiruara plotësojnë Alessandra Ambrosio, Scarlett Johansson, Rihanna, Kristen Bell dhe Kate Beckinsale.[/b][/CENTER]

Në vendin e 3 Marisa Miller.

Në vendin e 4 Keeley Hazell.

[CENTER]Në vendin e 5 Anne Hathaway.

[/CENTER]

Në vendin e 6 Alessandra Ambrosio.

Në vendin e 7 Scarlett Johansson.

Në vendin e 8 Rihanna.

Në vendin e 9 Kristen Bell.

Në vendin e 10 Kate Beckinsale.

©bukuri.com

Eves ja jap te gjitha votat!