10 gjërat që duhet të dini mbi Lirenti.com!

1- Merrni pjesë në forum

Forumi është një nga vendet ku mund të diskutoni, mësoni apo dhe të ndihmoni anëtarët e tjerë që kanë nevoje mbi probleme nga fusha të ndryshme. Që të shkruani është e nevojshme të Identifikoheni ose Rregjistroheni nqs nuk keni një emer të rregjistruar.

2- Ndani idet e tua me Lirenti.com

Shumë hapësira janë krijuar me idet e dërguara nga anëtarët tanë. Ato jane një burim i vlyer për ne. Na shkruani çfarë mendoni! Çfarëdo të na dërgoni asgje nuk do të përfundoje ne vesh të shurdhërt.

3- Dhuroni lekë për Projektin Lirenti.com

Të gjitha shërbimet qe ofrojme janë falas për te gjithe anëtaret e rregjistruar, falas për tu parë dhe falas për ti përdorur. Dhurimi për këtë projekt do të sjellë sa me shume material dhe shërbime të reja. Dhurimi mund te bëhet nga paypal ne menyre sa me te sigurt ne hapesiren e dedikuar.

4- Krijoni diskutime interesante

Diskutimet jane zemra e ketij bordi. Qofte ato me tematik shkence, shoqerore apo dashurie. Krijoni sa me shume diskutime ku anetaret e tjere te kene argumete per te biseduar mbi çeshtjen/et. Dergoni tutoriale te ndryshme qe keni krijuar, mbase per ju kane perfunduar ne nje cep te skedareve por per shume anetare jane udhezime mjaft te duhura.

5- Përhapni fjalën tek shokët apo miqtë tuaj.

Mund te dergoni linkun https://www.lirenti.com miqve tuaj. Ne kohet e sotme eshte akoma me e lehte te perhapni fjalen nepermjet mesazherit Windows Live Messenger, Yahoo messenger, email-eve, chat-eve etj etj. Gjithçka mund te behet vetem me nje fjale goje. Le ta vazhdojme kete ritem!

6- Dërgoni foto në Galerin Fotografike

Mund te dergoni foto nen hapesiren e fotografive. Foto nga pushimet tuaja te fundit, foto nga vizita juaj ne nje qytet te bukur apo dhe foto nga kengetaret tuaj te preferuar dhe me gjere.

7- Luani në Hapësirën e Lojrave

Salla e lojrave permban nje shumllojshmeri lojrash qe mund te luhen pa qene nevoja te instalohen ne kompjuterin tuaj. Luani lojra duke qendrur gjithmon ne vendet e para te klasifikimt Lojtaret Kampion!

8- Dërgoni problemet që keni!

Nje kontribut i rendesishem eshte per ne eshte dhe problemet qe hasni ne kete bord. Udhezimet qe keni nevoj per te shfrytezuar ne maksimim te gjitha funksionet e tij.

9- Merrni pjesë si zhvillues i bordit

Te mirepritur jane dhe ata qe kane njohuri baze per php, html e css. Per Aplikimin si zhvillues kodi mund te ndiqni kete lidhje!

10- Bëhuni pjesë e stafit

Dhe nqs ju nuk jeni nje programues mund te beheni fare mire pjese e ketij stafi. Perdorimi kerkon njohuri per gjerat baze te internetit dhe shume pasion. Per Aplikimin per staf mund te ndiqni kete lidhje!

Faleminderit nga Bordi Drejtues