10 Hapa per te Instaluar Ubuntu 12.10

Canonical ka leshuar sot versionin 12.10 te Ubuntu. Shperndarja Linux me e perdorur dhe e preferuar e perdorueseve te pinguinit.

Shkarkimi Ubuntu

Ubuntu mund ta shkarkoni dhe me pas ta hidhni ne nje DVD ose USB. Riniseni kompjuterin tuaj me nje nga keto paisjet brenda. F12 nese nuk punon.

Gati per Installim

Sigurohuni qe te keni te pakten 4.5 GB ne kompjuterin tuaj dhe nese jeni duke perdur nje sistem tjeter, beni nje kopje te fileve.

Lidhuni me Internetin per upadate te mundshem

Zgjidhni si doni te instaloni Ubuntu. Bashke me Windows apo tjeter.

Personalizoni vendodhjen dhe llojin e tastjeres.

Shkruani te dhenat por login dhe password

Beni nje kafe ose çaj dhe prisni :slight_smile:

Mjafton ti beni Restart dhe pune te mbare!

Mos harroni ta shperndani kete artikull ne rrjetet sociale si Google Plus, Twitter apo Facebook!