10 Llojet e Dashurise

Cilat nga kto 10 lloje keni perjetuar , jeni duke perjetuar , apo do donit te perjetonit…

do me pelqente je perjetoja nje romanc te vertet

tyneherit skena dit ksi far senesh … na kan martu hala pa i qel syt kur je shku me mar nusen ski dit sen veq ta kan jep qaty e hajt ski guxu me fol ma shum

po mir , ktu esht dhe pyetja e tret @rraha…cilen do te kishe dashur te perjetoje ?..

Po mbizoteron romanca :dashuria:!!! :rolleyes:

Kam perjetuar dashurine pasionante,jam duke jetuar dashurine e kujdessme,dua te perjetoj apo jam ne kerkim te dashurise romantike !

po jetoj dhe dua qe ta jetoj gjithmone kete dashuri te bindur dhe teper romantike