10 përdoruesit qe "duhet" t'u abonoheni në Vine

Vine shpejt eshte bere nje nder Top Aplikacionet e iPhone per 2013 dhe eshte rrjeti me i popullarizuar social, pas Instagram i cili u lansua ne 2010. Me se shumti njerezit e perdorin Vine per te bere video gjashte sekondeshe te cdo dite ne jeten e tyre, por ata perdoruesit me inovativ e kane marre aplikacionin nje hap me tutje per te prodhuar mini-filma me kualitet te larte. Me poshte do te ju prezantojme 10 prej tyre.

  1. Jethro Ames

Ames publikon video kreative me ushqime te ndryshme. Per te pare me shume, vizitoni lidhjen me poshte.

[b]Jethro Ames[/b]

  1. Khoa

Khoa momentalisht mund te jete edhe Mbreti i Vine! Me videot e tij kreative te bera nga letra me personazhet e filmave te studiove Pixar dhe te tjera ju do te kenaqeni pa mase.

[b]Khoa[/b]

  1. Meagan Cignoli

Nje fotografe mode, konto e Cignolit karakterizohet nga modelet e modes se larte, me te dyja, prapa skenave dhe te momentit. Videot e saj e kane shkrepjen artistike dhe gjithashtu nuk mungojne ngjyrat e larta neper video.

[b]meagan cignoli[/b]

  1. Pinot

Pinot eshte nje artist i shkelqyer dhe ai shpesh e perdor letren dhe lapsin e vet per te sjell vizatime dy dimensionale ne jete.

[b]Pinot[/b]

  1. Ian Padgham

Nje artist extremisht i talentuar, Padgham eshte prodhuesi i videove per Twitter. Videot e tij karakterizohen nga vizatimet, ngjyrosjet dhe nje manekin prej druri.

[b]Ian Padgham[/b]

  1. Charlie Love

Karakteristika me e mire e Love ne Vine jane disa karakter qe kercejne ne paraskene.

[b]Charlie Love[/b]

  1. Nick Mastodon

[b]nick mastodon[/b]

  1. Yves Das

[b]Yves Das[/b]

  1. YellDesign

[b]yelldesign[/b]

  1. Johnny McHone

[b]Johnny McHone[/b]