10 qytetet me te pasterta ne bote

Kobe , Japoni

Kopenhag, Danimarkë

Minneapolis, SHBA

Oslo, Norvegji

Ottowa, Kanada

Wellington, Zelandë e Re

Adelaide, Avustrali

Calgary, Kanada

Helsinki, Finlandë

Honolulu, Hawaii

kryeveper kjo ju lumt sikur te marim mesim edhe ne dhe te bejm per vendin ton

Sikur te ishte dhe ketu si atje :slight_smile:

Shume vende te bukura

Kurr nuk mund ti bejm ne keshtu deri sa i madh e i vogel kqyrin veq me vjedh shtetin kjo sindrom eshte e shfaqur gjithkun ku ka Shqipetar

Besoj se japonia i ka humb disa pike por i rekuperon shpejt!

Hawaii me pelqen jasht mase!

Wellington, Zelandë e Re. duket perrallore pamja e ketij qyteti.