10-Septemer My B-Day

Today is My B-Day Urime Vetes

U befsh dhe 100 vjeç Edon!

Kalofsh sa me bukur ditelindjen sot!

Hajd dhe 100 u befsh.

FLm prej Juvee

Edhe 100 vjec