10 Telefonat me te shtrenjte ne bote !!

Keta telefone nuk jane vetem te perdorshem por jane edhe shume te stolisur me diamante flori argjrnd e gjera te tila luksi por keta telefone celular jane dhe teefona te kufizuar ne sasi vetem pak ekzemplare jane prodhuar dhe cmimi normalisht qe eshte i konsiderueshem ne krahasim me telefonat e tjere te cilet jane ne seri me shume mira e miliona ekzemplaresh keshtu qe pronaret e tyre duhet te ndihen njerez me fat.

Goldvish Cell Phone cmimi 1 milion dollar

Vertu Signature Cobra cmimi ($ 310,000)

Sony Ericsson Black Diamond ($ 300,000)

Lamborghini 8800 sirocco from Nokia$176400

Vertu Diamond ($ 88,000)

Motorola v220 special edition ($ 51,800)

Nokia 8800 Gold Edition Phone ($ 2,700)

Mobiado professional em ($ 1,900)

Bang and Ofusen Serene ($ 1,250)

Gresso luxury phone ($ 1000 more than)

dhe prap se prap ben “ALO” ?