10 variantet si te puthemi

10 VARIANTET SI TE PUTHEMI

 1. Puthje Francese
  Puthjet jane pjesa me e rendesishme e paralojes seksuale. Edhe pse te gjithë e dime se cfar është puthja dhe si duhet puthur, e ashtuquajtura puthje franceze praktikisht është e zjarrte, por ajo është edhe hulumentim subtili i buzeve te partnerit. Prandaj, mos u beni agresive. Nese gjuhen e futni teper thelle, me veshtire do t’i kontrolloni levizjet e saj.

2.Puthja me Gjuhe:
Puthja ne gjuhe është kapitulli ne vete. për këtë mund te flitet shum e shum. Ekzistojne me qindera varianta se si ta puthesh
partnerin me gjuhe. Reth 3o muskuj te gojes jane aktiv kur ju puthni me
gjuhe. një keshille: Mos puthni shum laget sepse partneri/ja mund te
iritohet.

 1. Puthja ne buze:
  Puthja ne buze është serioze, është për ta marre seriozisht sepse permes puthjes ne buze deshmohet një lloje besimi I madh tek partneri e sidomos kur gjatë puthjes partneri ua
  prek fytyren apo floket. Kjo është shenja e pare e lindjes se një
  dashurie.

 2. Puthja ne qafe:
  Me shum se 80% te femrave thone se qafa e tyre është një pjes shume e ndjeshme dhe kur një femer ia
  ofron qafen një mashkulli ai duhet me shum kujdes dhe dashuri te ia puth
  sepse shum lehet mund ta iritoje ate.

 3. Puthja ne faqe:
  Puthja ne faqe ne kohen e sotme trajtohet si feminore, por
  është e gabuar. Jepjani nga një puthje ne faqe partnerit nga disa herë ne
  dite dhe buzeqeshujni. Me këtë i tregoni se ai/ajo ende është e vlefshme për ju dhe jeni i interesuar për te. Edhe tek ata që ende nuk jane cift, puthja
  ne faqe do te thote me shum se vetëm shoqeri.

 4. Puthja ne stomak:
  Puthja ne stomak vetëm, nuk do te thote Diçka shum erotike.
  Por kur pas puthjes vjen seksi, për femren ashtu edhe për mashkullin do te
  thotr deshmi e dashurise dhe besimi ne partnerin. Meshkuj kujdes: nuk do te
  thote se vetëm nese e puthnii partneren mes kembeve e eksiton ate, kerthiza është një zone shum erogjene.

 5. Puthja ne sy:
  Kjo menyre e putjes është e rezervuar vetëm për te dashururit. Partneret që jane te dashuruar me njeri tjetrin mund te puthen keshtu, vetëm ne situata te caktuara. Atehere puthja duhet te jetë shum e lehet dhe me
  kujdes.

 6. Puthja ne vesh:
  Puthjet ne vesh jane paraloje e seksit. Por mos e lejoni që veshi te puthet vetëm para seksit, puthja ne vesh mund te jetë edhe deshmi e deshires dhe dashurise ndaj
  partnerit.

 7. Puthja ne balle:
  Puthja ne balle është e ngjashme me ate ne sy. Nuk është e menduar si erotike, por me puthje ne balle partnerit i deshmoni dashuri, kujdes dhe rrespekt.

 8. Puthja ne gjinjte e e femres:
  Cdo mashkull thote se me shum Dëshirë e bene ate pune. Kjo ndoshta vjen edhe nga ajo se cdo njeri, gjene e pare që e
  meson ne jetë është te thithesh. Andej kjo vlene edhe tek partneret, por
  duhet me shum kujdes te behet sepse thithat e femres jane shum te ndjeshme.
  Kur një mashkull e puth femren ne gjinjte ajo e adhurone dhe ndiohet shum e kenaqur nga partneri.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

 1. :o :arrow: :!: Duhet me i provuar!

Kjo puthja fundit shume interesante nga menyra e shpjegimit!! :smiley:

Une di edhe nje puthje tjeter po nuk po e them me mire!

Mua me pelqen puthja ne balle dhe ne sy :slight_smile:

diku kam degjuar nje thenie:

ne balle te puth ai qe te do thjeshtesine,

ne sy te puth ai qe do bukurine,

ne faqe te puth kushdo,

ne buze te puth ai qe te do.

e bukur kjo x man