100 per Timin e vogel

100 vjet per Timin e vogel, Mima urimet me te mira per cunin.

Gjithashtu i Bashkohem dhe Unë Urimit te Kukllës Dhe 100-Vjeç Timit Çunit të Mimës dhe Jetë të Gjatë

Urime <<T!M! i gezoft edhe 1oo vjet e ishalla ka fat ne jet ne qdo aspekt :

Faleminderi shume , shume :puthje:

I uroj djalushit tim pra, te me behet 100 vjeç , me shendet dhe plot gjera te bukura :slight_smile:

Mima, edhe 100 cuni. I uroj te rritet i forte e i shendetshem, dhe te jete gjithmone i rrethuar nga dashuria.

mima dua turte se ma vajtur mendjaaaaaaaaaaa

Dhe 100 Vjeç djali Mima, uroj te behet i shendetshem dhe kurdohere i lumtur!

Tia kaloni sa me bukur!

Reni!

U bëftë 100 vjeç. Çdo të mirë dhe çdo lumturi në jetën e tij.

Kalofshi sa më bukur…

Faleminderit nga zemra, me behet shume qefi :puthje:

Gjithe te mirat per ju dhe familjen tuaj :slight_smile:

Ja Kuklla merre nje cope , dhe ju te tjeret patjeter :smiley:

dhe te lagim gojen me nga nje gote me topka te vockla :smiley:

mima edhe 100 vjec djali… uroj te rritet i fort, i shendetshem, plot dashuri e lumturi ne jete…

Mima, gezuar ditelindjen Timit dhe qofte gjithmone nje femije i shendetshem dhe i lumtur!

Gezuar gezuar dhe u befte 100 viec timit gezuar dhe me shume lumturi ne jete .

mima profiterol dua une , mmmmmmmmmmmm sa e mire te lujmshin duart

Faleminderit, faleminderit per urimet tuaja , me behet vertet qefi :slight_smile:

Kuklla :puthje: … Kliton :perqafim:… Lucatonii :ciao:

Girl08 :puthje: … Renix :puthje: … Peniel :perqafim:

Poligrafiksi :puthje:… Emaus :puthje: … Bledi1 :ciao: