1500 Aplicacione eliminohen nga Windows Store

Miscrosoft ka nisur fushaten e cilsësisë në mund të themi, eliminon mbi 1500 app nga Windows Store. Sigurisht të menaxhosh një dyqan aplikacionesh nuk është e lehtë dhe për gjigandin e softwarëve Redmond.

Shumë programator publikojnë në Windows Store aplikacione që mund të cënojnë privatësinë e përdoruesëve. Dhe pse pranimi kalon disa filtra automatik, më dinakët arrijnë ti kalojnë me sukses dhe publikojnë aplikacionin e tyre!

Siç mund ta shikoni nga imazhi në vijim, bazuar në një App të njohur do të gjeni dhe apps të ngjashëm me të por qëllimi këtyre aplikacioneve mund të jetë inganues për përdoruesin.

Kush ka shkarkuar këto aplikacione “fallco”, Microsoft do të rikthej lekët mbrapa.

per kete me pelqen Apple, qe nuk lejon asgje te kaloje pa u verifikuar!