17 shenja qe tregojne se jeni rritur

 1. Mbani më shumë ushqim sesa birrë në frigorifer

 2. Të bërit seks në një krevat marinar as që cohet nëpër mënd më.

 3. 6 e mëngjesit është ora kur ngriheni nga shtrati dhe jo kur shkoni për të fjetur

 4. Dëgjoni këngën tuaj të prëferuar në ashensor.

 5. Shikoni kanalin e motit

 6. Miqtë tuaj martohen dhe divorcohen në vënd ” lidhen” dhe “ndahen”.

 7. Shkoni për pushime nga 130 ditë në 14 ditë.

 8. Xhinset dhe një bluzë nuk janë më veshje për cdo rast

 9. Jeni ju personi që lajmëroni policinë sepse fëmijët që keni komshinj nuk e ulin zërin e magnetofonit.

 10. Të afërmit tuaj më të mëdhenj në moshë, ndjehen rehat së treguari shaka në lidhje me seksin kur ju jeni i/e pranishëm.

 11. E ushqeni qenin me ushqimin e tij në vënd të mbeturina të fastfood-eve.

 12. Të ngrënit një tasi me krahë pule në 3 të mëngjesit bën të përkeqësohet në vënd të mbushë stomakun tuaj.

 13. Shkoni në farmaci për paracatemol dhe qetësues në vënd të kondomëve dhe testeve të shtatzanisë.(per femrat)

 14. ”Nuk mundem të pi më sic kam pas pirë më dot” zëvëndëson” Nuk do të pi më kurrë aq shumë” 15. 90% e kohës që kaloni përpara kopjuterit është për arsye pune

 15. Për të kursyer para pini në shtëpi në vënd që të shkoni në një bar.

 16. Kur merrni vesh që shoqja juaj është shtatzanë e uroni në vënd që ti thoni” Ta marrë dreqi, cfarë ndodhi?(per femrat kjo)

Bonus 18: e lexoni këtë listë me dëshpërim që të gjeni një shenjë që nuk ju përshtatet, dhe ska asnjë që të mund t’ju shpëtojë.

:gezim::gezim:

Auuuuuuuuuuuu qenkam rritur :stuck_out_tongue:

s`qenkam rritur akoma :stuck_out_tongue: