19 Mars - Urime per festen e Babait!

[highlight=#FF0040:1qf24er2]Gezuar Festen e baballareve! Faleminderit per te gjitha mundimet qe keni bere per ne![/highlight:1qf24er2]

Gezuar festen e baballareve, ne radhe te pare timit dhe pastaj gjithe te tjereve.

Personalisht e falenderoj qe rriti dhe brumosi femije te tille dhe shpresoj qe mundi i tij te mos shkoj kot.
Ti nxjerrim faqebardhe kudo qe te jemi!

[b]Gezuar Festen e Baballareve.

Faleminderit per gjithcka kane bere per ne.
[/b]

[b] Gezuar festen te gjithe baballareve ne bote …

Ne veçanti babait tim te dashur qe me ka marre malli aq shume …!!![/b]

Gezuar te gjithve, ne vecanti, falenderoj babin tim, se ka bere dhe vazhdon te bej shume sakrifica, ishalla do tja shperbleje sic duhet mundimin e tij nje dite!!! :zemer: