1TB hapësire falas në re (cloud storage)

Sistemi i ruajtjes se te dhenave po behet gjithmone e me i lehte ne perdorim, duke shkuar keshtu drejt deponimit te te dhenave ne re (eng: cloud). Kesaj radhe, nje sherbim i ri, i quajtur “Shared.com” ka nxjerrë nje ofert ku mund te perfitoni 100GB hapesire online falas per te ngarkuar skedaret dhe gjerat e juaja online.

Thjesht vizitoni lidhjen me posht per te aktivizuar abonimin falas me 100GB dhe me pas mund te krijoni konton tuaj e cila pastaj automatikisht do te zgjerohet ne 100GB hapesire online falas.

https://shared.com/promo/TechCrunch6MonthsPro

Jo keq! Mund te vesh shume gjera deri ne 100GB :wink:

thanks vaaldr1n

100gb jane vertet shume te mjaftushem
me 2-3 acc e jemi full backupded ;p]

Qenka mir me 100

Po pra, s’na duhen me usb as hdd… Lol :v

Un kam neper disa sherbime cloud hapesire online, por kryesisht e perdor Dropbox dhe gDrive

Oferta eshte zgjeruar ne 1TB!

https://shared.com/promo/TechCrunch6MonthsPro

[b]Oferta eshte zgjeruar ne 1TB!

Nuk e kam të qartë vaaldr1n,si mund ta rrisim hapësirën në 100 TB,ose ta hapim një të llogari të re me 1 TB,nëse mund ta shpjegosh,falemnderit për mirëkuptim!
[/b]

op njeri duhet me hap acc tjeter per me fitu kto me 1TB!

Ajo ma nalt osht me 100GB (dmth falas, kjo osht Pro per 6 muj).

Nuk ju besoj shumë këtyre ofertave. Këto shërbime më duken te pasigurta.
Gjithsesi faleminderit.

po si behet me i ngarku matrialet me folder. se nuk te lejon duhet te specifikosh deri ne fund file-n nga folderat. un dua te ngarkoj nje program ose nje folder me foto sic e kam gjith folderin? mund te me thote njeri si te ngarkoj me foldera?

provoje me winrar! Paketoje ne winrar folderin dhe provoje ta ngarkosh si RAR-File!