2.0 - Çfarë është Paneli i Anëtarit dhe si ta përdor

Paneli i Anetarit Gjendet Siper ne anen e Majte te sitit, është hapësira ku mund te personalizoni profilin tuaj ne forum.
Te ndryshoni gjuhen, te vendosni një firme, te vendosni një imazh ne profil, te shikoni temat qe keni postuar dhe ato qe jeni abonuar, etj etj…

Nga Paneli Anëtarit gjithashtu mund te ndryshoni Preferencat e bordit, mund te shikoni temat qe keni postuar, abonuar, shpëtuar etj.

Një funskion tjetër është se ju mund të ftoni miqtë tuaj duke vendosur adresën email dhe të klikoni mbi “Dërgo Ftesën”.