2 File PDF me Mesime dhe Ushtrime ne Java ne Shqip

Nese doni te mesoni gjuhen e programimit Java, ne kete file zip, do te gjeni dy PDF ne Shqip me ushtrime dhe mesime ne Java.

Te gjitha kreditet i shkojne autorit te librit. Per te provuar ushtrimet ne java, ju duhet te shkarkoni JAVA SDK nga faqja e Oracle (ex Sun)!

Per editor mund te perdorni BlueJ, NeatBean ose fare mire dhe Eclipse.

Shkarko:
Libri Shqip Java 1

Libri Shqip Java 2

i kam keto, nuk kan edhe shpjegime aq te qarta, keto jane me shume ushtrime ne JAVA…

Po sigurisht jane vetem ushtrime, siç e thote dhe titulli

:slight_smile:

Mfal ku esht linku sun e gjej?

Lidhjet janë rikthyer!