25 gjera që një vajzë dëshiron, por mos e pyesni kurrë Pse....

 1. Prekni belin e saj.
 2. Në të vërtetë flisni me të.
 3. Ndajini me të fshehtat.
 4. Jepini xhaketën.
 5. Putheni atë ngadalë.
 6. Përqafojeni atë.
 7. Mbajeni atë në krahë dhe gjoksin tënd.
 8. Qeshni me të.
 9. Ftojeni atë diku.
  10.Takojeni atë dhe miqtë tuaj së bashku.
 10. Buzëqeshni me të.
 11. Bëni fotografi me të.
 12. Uleni atë mbi prehërin tuaj.
 13. Kur ajo thotë se ju do më shumë, mohojeni atë.
 14. Kur miqtë e saj thonë “E dua atë më shumë se ty”, mohojeni atë. Pëqafojeni atë në sy të miqve të saj duke bërë atë të ndihet e dashuruar.
 15. Gjithmonë përqafojeni dhe i thoni se ju e doni atë sa herë që ju e shihni atë.
 16. Putheni atë papritur.
 17. Përqafojeni nga mbrapa rreth belit.
 18. Tregoji asaj që është e bukur.
 19. Tregoj asaj mënyrën se si ndiheni me të.

Një gjë e fundit që ju duhet të bëni për të treguar atë që ju në të vërtetë ndieni për të.
21. Hapni dyert e makinës për të, shoqërojeni te makina e saj, pasi në këtë mënyrë ajo ndihet e mbrojtur të, dhe asnjëherë nuk e vret atë nëse ju silleni si zotëri.
22. Bëjeni të ndihet në çdo moment e dashuruar.
23. Në qoftë se shihni diçka që nuk shkon dhe e pyesni atë, ajo e mohon atë, do të thotë që nuk do të flasë rreth saj. Atëherë përqafojeni atë.

 1. Bëjeni atë të ndihet e veçantë
 2. Ngushëlloje kur qan dhe thaji lotët e saj

prandaj jeni shume te veshtira ju femrat ne pergjithesi
meshkujt jane me…

A ka mundesi te ma “zhdukesh” kete tabelen qe ke postuar ketu!

urgjent madje…!..