27 Motive per te Pedorur LINUX

 1. Nuk duhet te pagoni 400 Euro per te patur Windows origjinal
  2. Linux flet gjuhen tende, dmth dhe Shqip
  3. Harro virusat, do te ngelet vetem nje kujtim i keq
  4. Nuk duhet te gjesh krake e seriale per programet, sepse i ke programet falas
  5. Me linux ke shume programe te instaluara qe ne fillim, me Windows?
  6. Muzika juaj me lexues te shkelqyer
  7. MSN AIM ICQ ne nje program te vetem (renix per Lirenti.com)
  8. Do nje program te ri?. Ta gjen Linux
  9. Qindra lojra falas (renix per Lirenti.com)
 2. Azhornon sistemin vetem me nje klik
 3. Liri, Linux eshte nje sistem i lire dhe me license GPL
 4. Nqs nuk mund te besh pa nje program te Windows, ke Wine
 5. Windows vonohet me kohen, Linux jo
 6. Ekrani blu? Harrojeni
 7. Hard disku, harrojeni defrementimin , ne linux nuk duhet
 8. I lodhur nga risnisjet e sistemit, ne Linux nuk nevojiten.
 9. Desktop 3D, Linux e perdor prej kohesh (renix per Lirenti.com)
 10. Zgjidh desktopin qe do, dilni nga monotonia windows
 11. Shume dritare? Perdor hapesirat e punes
 12. Merrni ndihme falas, nepermjet komuniteteve Linux
 13. Dergo nje difekt, do te degjohet shpejt dhe riparohet
 14. Kompituer i vjeter? Me linux funksionon(renix per Lirenti.com)
 15. Si eshte koha? Me Linux informohesh gjithemon
 16. Nqs perdor nje program te lire, ke nje kursim dyfish
 17. Linux nuk demton ambjentin
 18. Linux mbron kompiuterin tuaj
 19. Pa antivirus Linux eshte me i shpejt.

(renix per Lirenti.com)

Mbase ndonjerit i interesojne gjerat qe nuk duhet te kaloj ne Linux. Ja ku i keni, ato jane vetem 4.

Eshte nje “proprietary software” qe ju smund te jetoni dot pa te
Jeni nje hardcore pc-game
Punoni ne nje industri shtypje librash
Hardware-i juaj nuk suportohet akoma

a mund te me ndihmoj ndokush te me jap udhezime ne shqip si mund te instaloj linux dhe cilin linux te zbres?
faleminderit

Nqs i shkon ne hapesiren e Udhezimeve dhe tutorialeve per linux ne kete site ke disa udhezime te detajuara si te instaloni Linux!

nqs keni akoma probleme mos hezitoni te na kontaktoni!

dua te pyes per dicka.kam instaluar windows xp pro dhe kisha instaluar linux ubuntu.nuk e kuptoj se pse nuk mundesha te beja upgrade (jo format) te windowsit pasi vendosja cd orgjinale.ajo kryhej por prishej partitioni i ubuntu-s…ka ndonje menyre qe te mosd prishet partitioni i linuxit pas upgrade(permiresimit) te4 windowsit?