3.2 - Si të postojë në forum një Video nga Youtube apo Facebook

Si të vendosim Video në Forum?

Para se të postoni një video në forum duhet të keni parasysh rregullat kryesore të forumit dhe këto pika:

  1. Videot e vendosura duhet të kenë lidhje me temën që po diskutohet
  2. Videot nuk duhet të përmbajnë material pornografikë, reklamash apo video të përdorura për propaganda personale.

Hapi i Parë:
Kopjoni adresën e videos që dëshironi te publikoni. Shkurtimi CTRL+C

Hapi i Dytë:
Kaloni adresën e videos që doni të postoni tek diskutimi duke shtypur CTRL+V.
Video e publikuar do te shfaqet ne pamjen paraprake te temës.

Nëse keni akoma probleme, komentoni ne këtë diskutim.

Mund te vendosen Video nga sitet:

Hulu, YouTube, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Google dhe Facebook

Mund te vendosen dhe video nga:


megavideo.com
video.aol.com


MetaCafe.com

etj…
Nqs nuk merr nje video qe ju postoni na kontaktoni.

sen hiq nuk kuptova folni ma kjart nese bon okzzz

Shume rregulla te mira dhe une do ti permbaj ato rregulla

Kjo eshte shume e qarte,por kur duam te postojme nje video apo nje JPG nga HD i PC c’duhet te bejme:nje here ta bejme Upload ne Youtube dhe pastaj ne Forum!!!Faleminderit!

vangel fotot mund ti beni upload nga faqja e lirenti tek kjo ketu

https://images.lirenti.com/

aty ju mund te zgjidhni foton qe doni nga pc jua edhe mepas ajo behet upload ju vetem do te merni kodein qe esht i shkruar aty dhe mund ta vendosni ne forum …:slight_smile:

Po po,faleminderit!Pak me pare bera nje postim ku falenderova Forumin per kete gje!

U shtua nje Video Guide per Videot ne forum!

Shikim te kendshem!