3.3 - Si të vendos një foto-imazh në Forum

Vizito Panelin e Anetarit! https://www.lirenti.com/profile.php?do=editavatar

po perpiqem te hedh foto ne forum me an te ksaj faqes https://images.lirenti.com/
po mos vall tani duhet te regjistrohesh aty…sepse sme del ajo faqja e zakonshme…

Për shkak të abuzimeve është bërë e mundur vetëm për anëtaret e faqes…

Ne MP ke te dhënat për hyrje.

Faleminderit.

aa ok, sh flm

une personalisht ka vite qe perdor faqen imgur.com dhe nuk ka ndodhur asnjehere te me fshihen imazhet! Edhe kur postoj ne forum, ate perdor sepse eshte me praktike dhe jam edhe i regjistruar dhe imazhet ruhen ne llogarine time.

Perdorni :

https://images.lirenti.com