3.4- Si të vendos një Tabel gjatë postimit në Forum

Per te vendosur nje tabel ne forum, per te mos u ngaterruar me kodet, sigurohuni qe jeni duke perdorur Editorin Vizual

Ate mund ta aktivizoni duke klikuar butonin e pare me shkronjen a/A:

Hapi i dyte eshte te klikojme mbi ikonen e pare te rrjeshtit trete:

Pasi te klikoni, butonin e tabeles, do ju shfaqet kjo dritare ku mund te shkruani numrin me sa rrjeshta dhe kolona doni ta krijoni tabelen:

Pasi ta konfermoni, ky eshte rezultati:

Le te Vendosim ndonje informacion brenda ne tabele:

Titulli i Pare Titulli i Dyte
Tekst i ndryshem Perseri tekst
Informacione

Ketu eshte nje Citim
|Informacione

Dhe ketu eshte nje Citim
|

Nese nuk e kuptuat, ndiqni kete video te pregatitur si te vendosim nje tabele:

[video=youtube_share;_AdhV0x-mmU]https://youtu.be/_AdhV0x-mmU[/video]

Faelminderit …

Faleminderit ReniX :slight_smile:

Kjo me ka ndihmuar shum sot !

Cilesia e Videos eshte pak e dobet!

AL

Te keni parasysh heren tejter hd videon :stuck_out_tongue:

Eshte publikuar versioni 2 i videos, tani HD dhe me shpjegim :slight_smile:

Shikim te kenshem!

Faleminderit,nuk e dija kete,do te me ndihmoje shume.

Faliminderit Reno

Shume here me mire tani me Videon HD :slight_smile:

Shifeni mir tani Zgjidhni 720p :stuck_out_tongue:

epo kot s’thone “sa ron meson”

thnx ReniX