3 Ankesa per personin lart

Shkruani 3 ankesa per ka shkruar me lart :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[b]Te ve ne loje :twisted:

Me ngacmon shum :twisted: :twisted:

Do ta bej ban se jam Smod[/b] :smiley: :smiley:

asnje here nuk me flet :lol:

eshte gjithmone i zene

nuk kam gje te trete !!! :lol:

Kjo nolt eshte si rrush! Nuk kom asnje ankese!

Ahhh, u kujtova! :smiley: Te con deri te burimi dhe nuk te jep uje! :lol: :lol: :lol:

:lol: ska lon femer pazon :lol:

pi shume cigare

pi dhe shume birra :lol: ( kjo eshte ankese se nuk na udh ne i shishe) :lol:

ka shkrojt 20 here te njejten shkrim

ri ne msn dhe nuk shkruan

e ka mare malli shpejt per shqiperine

Ky nolt i ka qef kur shkru njehere ti boj nga 5 here :lol: :lol: :lol: :lol:

eshte i pari ne posti

shkruan shtypin i pari

e kane bere dhe super moderator

[highlight=#000040:2s7jiuij]--------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------[/highlight:2s7jiuij]

nuk njoh, keshtu skam cfar ti them.

Ka humbur fare…

Ankesat e tjera po i le per me vone. :smiley:

kam 3 ankesa per ty lart

ankesa e pare eshte … e harrova

ankesa e dyte eshete…spo me kujtohet

ankesa e trete eshete…do mendohem njeher

ankesa e pare eshte …ku di une

ankesa e dyte eshete.sdu ta them

ankesa e trete eshete…ta them here tjeter

shikoj keto 3 ankesat po ti bashkojme bashke

ankesa e pare eshte…ku di une e harrova

ankesa e dyte eshte… sdua ta themse spo me kujtohet

ankesa e trete eshte …do mendohem njeher ta them heres tjeter

nice job X …sounds true…:slight_smile:

faleminderit kalofsh mir

per kte siper
1-me ka ndryshuar njeher 2 postime dhe ktee skam per ta harruar deriii saa te vdeesss :stuck_out_tongue:
2-si ste kam par 1 her te hapesh ndonje tem , a te na sjellesh nje lajm :eh:

Me fal duhen 3 :stuck_out_tongue:

Te pergjigjem thua gje ?

1- Ok te kam 2 postime borxh
2- kam hapur aq shum sa jam lodhur por nuk i ke par ti

tani ankesat e mia

1- Emri jot mua :muk: per kete nofkn qe keni ven ne forum them , ( mos e mer per keq )

2- je per psikologji por je shum mbrpa

3- E bere balt me keto macet :stuck_out_tongue:

1-po ku ka emer me te bukur se lab ,labe , laberi…po ku merr vesh ti :smiley: laluc :stuck_out_tongue:

2-kte se kuptova …si "je sh mbrapa "…njs

3- sepse me pelqejn , me pleqejn, me pelqejn dhe pikkk :smiley: :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

1- mesaduket do te me kesh 3 postime borxh se nuk jam laluc

2- Mua sme pelqen labe emri te tjereve mund ti pelqej

3 - do ndonje qen