3 Arsye pse eshte me mire te jesh Single dhe 3 pse eshte me mire te jesh i Martuar

Cilat jane arsyet qe jepni per kete diskutim!

3 per jeten si single
3 per te martuarit

Kur je singel i bie qylit - kur je i martuar i bien qylit :stuck_out_tongue:

Çka ? M’u martu ? Jo kurr! :smiley:

Haha, rroft LIRIAAA!!!

i bie ne kor :smiley:

Prit dhe pak prit :stuck_out_tongue:

kam probleme tjera o Chef… :stuck_out_tongue:

Kur je singel nuk te dhem koka nga gruja :stuck_out_tongue: - E mira kur je i martuar eshte se kur arrin te 70-at ke nevoje qe dikush te laje te shplaje dhe te gatuaj jo per gje se ne ate moshe fillojne dridhen duart kembet dhe bien dhe dhembet :stuck_out_tongue:

secili e mendon si mase mynyres se vet,

fjale urte popullore , beqari e ben jeten si mbret por me ne funde vdes si qen,