3 Deshirat per vitin 2015

Cilat jane 3 deshirat qe deshironi te plotesohen ne vitin 2015?

Puna eshte kryesorja! Normal qe shendeti eshte ne radhe te pare, por sado qe te jesh i shendoshe, kur s’ke pune, s’ke asgje! :stuck_out_tongue: kto 2 tjerat le t’jene cfare te duan…

shendeti/puna/paraja

Ne te gjith mesazhet qe me kane derguar gjate festave fjalet kyce ishin: shnet e pare…3-ta pse jo te kem dhe suksese ne pune