3 Muaj abonim premium ne Rdio

Rdio eshte nje radio online ku mund te degjoni kenge te ndryshme ne PC apo Smartphone tuaj! Tani eshte kjo oferta me 3 muaj abonim premium dhe juve iu duhet thjesht te vizitoni lidhjen me posht dhe te jepni kodin me posht dhe konto juaj do te behet premium.

https://www.rdio.com/account/redeem/

Kodi:

P4KFEST2013

Falemnderit [b]vaaldr1n[/b]!

As kjo nuk funksionoka ne Shqiperi as Kosoveā€¦ :confused: