3 repera të vegjël në "America’s Got Talent" (VIDEO)

Sh′Boss Boys është një grup me tre fëmijë të moshave 5, 6, dhe 7 vjeçare. Ata janë shumë të sigurtë në skenë dhe nuk e kanë problem të jenë nën vëzhgimin e numrit të madh të njerëzve që ndodhen në sallën e “America’s Got Talent”.

Ata mezi flasin por janë shumë të aftë si në kërcim ashtu dhe në këngë. Publiku dhe gjyqtarët (dhe un :hahaha:) shkrihen së qeshuri kur njëri nga ata tregon për mënyrën se si kishin filluar me repin, dhe kur luhet muzika gabim ai thotë “Wong twack” (muzika e gabuar)

//youtu.be/EZsSqSKLW50

edhe ne rradh sipas moshes hahahaha

AHhaah sa te papar ata

hihihihii ^___________^

e meritojne te quhen talente…