32 GB DDR3 RAM per Laptop

Nuk eshte problem nese keni vetem 1 apo 2 slot per RAM ne laptopin tuaj. Tashme me dy modulet e RAM mund te arrini deri ne 32 GB DDR3 :slight_smile:

Intelligent Memory ka hedhur ne treg version me [FONT=Helvetica Neue]16GB [COLOR=#222222][FONT=Helvetica Neue]DDR3/1333 speeds. [/FONT]

Tashme, memoria RAM nuk ka me limit! Perfomanca eshte e siguruar dhe nese shtoni nje SSD laptopit tuaj!

[/FONT][/COLOR]

nje PC do e kisha shume qejf me 16GB RAM te pakten! :smiley:

Btw; Ti e bere ate screenshot te W8.1?

te gjitha po rriten vetem rrogat po ulen :frowning: