36 kartonë të kuq në një ndeshje futbolli


Buenos Aires, 4 mars - Në ndeshjen mes Klejpol dhe Viktoriano në ligën e pestë të Argjentinës, gjyqtari i përfshiu të gjithë lojtarët e të dy ekipeve.
Gjyqtari Damian Rubinon vendosi rekord të ri pasi në një ndeshje arriti t’iu tregojë kartonin e kuq ndaj 22 futbollistëve, rezervistëve por edhe të gjithë udhëheqësin teknike, në ligën e pestë të Argjentinës, ndërsa në fund ndeshja është ndërprerë.

Aktualisht në rrahjen masive e cila kishte ndodhur në këtë ndeshje, skuadra nikoqire Klejpol udhëhiqte me rezultat 2:0. Kështu që në atë kohë kishte filluar largimi masiv. Menjëherë në fushë janë futur të gjithë futbollistët, rezervat, trajnerët dhe udhëheqësit.

Pas këtij incidenti në vend të shuplakave dhe boksiteve, kanë filluar të “fluturojnë” kartonë. Në fund ka përfunduar takimi me 36 kartonë, kështu që është rekord në historinë e futbollit. Deri më tani rekordin e ka mbajtur ndeshja e luajtur në Paraguai në vitin 1993 kur ishin treguar 20 kartonë të verdhë.

Shume e fort fare! Pas komisionit degjova ne radio se i ulen kartonat e kuq ne 7- Rishikuan video e lojes dhe jo te gjithe lojtaret ishin futut ne sherr!

Bo vetem futboll qe nuk eshte :stuck_out_tongue: