5 vjet u argëtuan përmes internetit dhe erdhi momenti

Dashuria në largësi! Para pesë vjetësh u njohën përmes internetit duke e luajtur lojën e njëjtë dhe u dashuruan.
Gati çdo ditë kanë folur dhe janë parë nëpërmjet ueb kamerës, ndërsa pasoi takimi i parë.B.ina
Me padurim e priste në aeroport, derisa duke vrapuar u hodh në përqafimin e tij.
//youtu.be/3fGRQwn9nUw

So cute, po sa shum paskan prit! Ky kameramani ngeli duke i marre… asaj :slight_smile:

oww sa paskan duruar… epo kjo eshte dashuri :slight_smile:

Tani i ka dal viza ati :stuck_out_tongue:

@Majdi, po ti kur do e publikosh videon?

//youtu.be/YwHSCHWNrZk